Det är fantastiskt roligt att få hjälpa andra hitta att hitta sin egen röst och blomma ut.

Välkommen


Jag heter Anette och är född och uppvuxen i Tornedalen. Jag bor och är verksam i Umeå.


Sång och musik har alltid varit en viktig del i mitt liv. 


Jag har examen ifrån Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Tidigare utbildningar jag gått på är Kulturama, Musikgymnasiet i Boden bland annat. 


Jag sjunger ett flertal genrer bland annat musikal, visa, jazz, pop, gospel, soul, schlager... Listan kan göras lång!


Jag har sjungit och stått på scen en hel del genom åren. Jag har gjort konserter, krogshower, musikalkonserter, sjungit på fester, bröllop och dop. Allt från mindre till större evenemang.


Förutom att vara sångerska gillar jag även att undervisa. Det är fantastiskt roligt att få hjälpa andra hitta att hitta sin egen röst och blomma ut.

Anette är en fantastisk pedagog som ser till individens behov och möjligheter till utveckling. Hon fick mig att komma tillbaka till sången efter en lång period av uppehåll, och peppade mig till att söka in på Kulturamas jazz/rock/soul-linje där jag tack vare henne kom in. Jag tycker att det är både prisvärt och mycket givande att ta sånglektioner hos Anette och jag rekommenderar henne varmt =) Tack så mycket för hjälpen! Kramar!


Emma

Jag är väldigt nöjd med sånglektionerna. Jag tycker det är svårt att våga sjunga ut ibland men din entusiam och positivitet gav mig självförtroende och hjälpte mig att slappna av. Det tycker jag är A och O för att kunna utvecklas.


WencheGästade Morgonsoffan

Se klippet från SVT:s program "Morgonsoffan" där jag skulle lära Björn Gustafssons rollfigur Benjamin sjunga.