Logotyp Anette Olsson

Start
Fest och Mingelmusik
Bröllop och Dop
Äldreboende & Förskola
Sånglektioner
Kör som friskvård
Pianolektioner
Galleri
Mediabank
Om Anette
Kontakta
Prislista
E-post


Pedagogreferenser

Anette är en fantastisk pedagog som ser till individens behov och möjligheter till utveckling. Hon fick mig att komma tillbaka till sången efter en lång period av uppehåll, och peppade mig till att söka in på Kulturamas jazz/rock/soul-linje där jag tack vare henne kom in. Jag tycker att det är både prisvärt och mycket givande att ta sånglektioner hos Anette och jag rekommenderar henne varmt =) Tack så mycket för hjälpen!
Kramar/Emma

Jag är väldigt nöjd med sånglektionerna och tycker att det är tråkigt att du flyttat från Stockholm. Jag tycker det är svårt att våga sjunga ut ibland men din entusiams och positivitet gav mig självförtroende och hjälpte mig att slappna av. Det tycker jag är A och O för att kunna utvecklas.
/ Wenche

Jag är en tjej som efter en lång historia av halvdana försök till att få sjunga och bli en bättre sångerska ÄNTLIGEN tog mig i kragen och sökte efter en riktig sångpedagog. På nätet hittade jag Anettes hemsida som kändes varm och personlig. Jag ringde och bokade tid på en gång! Nu har jag gått 10 gånger hos Anette och det har varit roligt, svettigt, svårt och enormt utvecklande för mig. Då jag har haft många år av trauman bakom mig och alltid kännt att min röst aldrigt betytt något, har jag nu med Anettes hjälp äntligen fått tillbaka känslan av att min röst också är värd att lyssnas på…
Kram/ Anna

 

Sångreferenser

Tack för din fantastiska sång under vår vigsel.
/Agneta och Magnus

Tack för sången!
Du gjorde vår bröllopsdag helt oförglömlig!

/Jörgen och Nina

Tack så otroligt mycket för den vackra sången i kyrkan det rörde och värmde
i våra hjärtan.

/Victoria och Tage

Anette Olsson
   
PRODUKTION: DAHLQVISTDESIGN.SE